965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es
Les informamos que la Unidad Móvil de la ITV  se desplazará el próximo martes día 11 de Octubre desde las 10:00 hasta las 14:00 a Torremanzanas. Llevarán a cabo la Inspección Técnica de vehículos agrícolas, motocicletas y ciclomotores; estarán situados en la Avda. País Valenciano, s/n, Centro Polivalente.
Para pasar la inspección deberán aportar junto con el vehículo, originales de la Tarjeta de Inspección Técnica, Permiso de Circulación y tener en “vigor” el seguro obligatorio del vehículo. El importe de la ITV se abonará directamente en la propia Unidad Móvil.
• El precio de los Vehículos agrícolas: 13,12€
• El precio de las motocicletas o ciclomotores sin catalizar: 26,09€
• El precio de las motocicletas con catalizador: 33,07€
La inscripción se realizará en las oficinas del Ayuntamiento.
————————————————————————–
 Els informem que la Unitat Mòbil de la ITV  es desplaçarà dimarts que ve dia  11 d’Octubre des de les 10.00 fins a les 14.00 a la Torre de les Maçanes. Duran a terme l’Inspecció Tècnica de vehicles agrícoles, motocicletes i ciclomotors; estaran situats en l’Av. País Valencià, s/n, Centre Polivalent.
Per a passar la inspecció hauran d’aportar juntament amb el vehicle, originals de la Targeta d’Inspecció Tècnica, Permís de Circulació i tindre en “vigor” l’assegurança obligatòria del vehicle. L’import de la ITV s’abonarà directament en la pròpia Unitat Mòbil.
• El preu dels Vehicles agrícoles: 13,12€
• El preu de les motocicletes o ciclomotors sense catalitzar: 26,09€
• El preu de les motocicletes amb catalitzador: 33,07€
L’ inscripció es realitzarà en les oficines de l’Ajuntament.